top of page

Sabbatical - prvých 6 mesiacov

Pred 6 mesiacmi som vytiahol bucket list namiesto tradičného to do listu.


Nebol to zatiaľ žiadny klasický sabbatical program. Nestihol som ani cestu okolo sveta, ani sa naučiť hrať golf, ani žiť ako nomád niekde na exotickom ostrove. Ani som zásadne nezvýšil čas strávený športom a s mojimi psami som nebol ani raz na cvičáku. Záhradu mám asi v horšom stave ako predtým.


Zato to bol taký veľmi aktívny sabbatical. Stihol som absolvovať 7 konferencií. S rôznym zameraním v rôznych častiach sveta. Nemusel som ale chcel som. A väčšinu z nich som spojil so súkromným programom, kedy sa ku mne pridali manželka a deti.

Na rôznych biznis eventoch som stretol mnoho ľudí mimo poisťovníctva a spoznával iné typy podnikania. Mal som možnosť niektorých akože “mentrovať”.


No hlavne sme s rodinkou stihli naozajstné dva mesiace prázdnin. Veľmi veľa času stráveného spoločne s manželkou a dvomi dospievajúcimi dcérami. Niekoľko road tripov - Island, Provensálsko, Istria, Alpy, Taliansko. Tisíce kilometrov a s tým spojené celé dni strávené spolu v aute. Spoločné objavovanie miest, prírody, histórie aj seba samých.


Jedna z mojich nenaplnených ambícií bola písať, možno aj vydať newsletter. To sa pokúsim dohnať v najbližšom čase :)


Začala sa jeseň plná konferencií a eventov. Teším sa na nové stretnutia biznisového aj športového charakteru. Najbližšie v nedeľu v Košiciach na 100. ročníku MMM 🏃🏻‍♂️




Sabbatical Juraj Jurčík - mozaika fotografií zo zážitkov počas sabatikalu
Sabbatical Juraj Jurčík

bottom of page